Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@20:07:02 GMT

ثبت نام ۲ میلیون و ۴۰ هزار زائر اربعین در سامانه سماح

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۷۹۱۸۲

ثبت نام ۲ میلیون و ۴۰ هزار زائر اربعین در سامانه سماح

به گزارش خبرگزاری مهر، سید صادق حسینی، در مراسم امضای یادداشت تفاهمنامه مشترک میان سازمان عقیدتی سیاسی فراجا و سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری که با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و حجت الاسلام والمسلمین ادیانی برگزار شد هفته دولت و یاد شهیدان باهنر و رجایی را گرامی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه سازمان حج و زیارت افتخار خادمی حجاج و زائران اعتاب مقدسه را برعهده دارد گفت: این خدمت رسانی خاضعانه را توفیق الهی می‌دانیم و امیدواریم به وظیفه نورانی خود در این خصوص به خوبی عمل کنیم.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اقدامات صورت گرفته طی حدود یک سال گذشته در رابطه با اعزام‌های عتبات عالیات گفت: بعد ازسرگیری اعزام‌ها که در اواخر پاییز سال گذشته و پس از وقفه به دلیل شیوع کرونا اتفاق افتاده بود، بیش از ۱۷۵ هزار نفر به صورت هوایی اعزام کردیم.

وی افزود: البته این اعزام‌ها به سبب عدم بازگشایی مرزهای زمینی فقط به صورت هوایی صورت گرفت و در صورت بازبودن مرزهای زمینی تعداد بسیار بیشتری از متقاضیان به این سفر نورانی مشرف می‌شدند.

رئیس سازمان حج و زیارت به تلاش‌ها و رایزنی‌های صورت گرفته که منجر به بازگشایی مرزهای زمینی سفر عتبات عالیات شده اشاره کرد و گفت: خوشبختانه با تلاش‌های همه دست اندرکاران دو کشور مرزهای زمینی نیز از ماه گذشته به روی متقاضیان سفرهای زمینی عتبات عالیات بازگشایی شد و از ساعت بازگشایی نیز زائران منتظر سفرهای زمینی عازم شدند و برتعداد زائران عتبات عالیات افزوده شده است.

حسینی با بیان اینکه از روز نخست وعده تنوع بسته‌های زیارتی عتبات عالیات و افزایش رضایتمندی زائران را داده بودیم، گفت: در گذشته زائران با بسته‌های محدودی مواجه بودند و در یک بازه زمانی مشخص به اعتاب مقدسه یعنی سوریه و بویژه عتبات عالیات مشرف می‌شدند اما با برنامه ریزی های سازمان حج و زیارت توانستیم برای تمامی سلایق بسته‌های متنوعی را در نظر بگیریم که این اقدام نیز علیرغم تمامی مشکلات زیرساختی انجام گرفت.

وی افزود: با افزایش بسته‌های زیارتی سفر عتبات عالیات زائران دارای قدرت انتخاب بیشتری شده اند و این مهم یکی از شاخص های افزایش رضایتمندی محسوب می‌شود.

رئیس سازمان حج و زیارت یکی از ایام شلوغ و پرمتقاضی را ایام نوروز دانست و گفت: خوشبختانه در این ایام زائرانی که درخواست بسته‌های متنوع را در سفر اعتاب مقدسه داشتند از این برنامه ریزی به خوبی استقبال کردند و از تمامی دست اندرکاران که به اجرای چنین رویکردی مبادرت کرده اند تشکر می‌کنیم و این مهم در طول سال نیز یکی از برنامه‌های مهم خواهد بود.

حسینی در خصوص اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان در حوزه اربعین حسینی گفت: سازمان حج و زیارت وظیفه کمیته ثبت نام و اعزام ستاد مرکزی اربعین حسینی را برعهده دارد که در این راستا اقداماتی نظیر ثبت نام و اعزام، تشکیل واحد امداد و راهنمایی گمشدگان و نظارت بر بیمه زائران را انجام می‌دهد.

وی افزود: امسال در موسم اربعین حسینی بیش از ۴۰۰ تن از کارگزاران حج و زیارت به امداد و راهنمایی زائران و گمشدگان می‌پردازند و در همه مکان‌هایی که زائران حضور دارند، فعال خواهند بود.

رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه واحد امداد و راهنمایی با کاورهای مشخص به زائران اربعین خدمت می‌دهند، گفت: امداد و راهنمایی یک قوت قلب برای زائران است و احساس آرامش را منعکس می‌کند.

وی افزود: در طول مسیر و شهرهای زیارتی در موسم اربعین، پایگاه‌های بیمه و همچنین درمانی مستقر است و در کنار واحد امداد به خدمت رسانی می‌پردازند؛ ضمن اینکه ۵۰ دستگاه آمبولانس نیز برای خدمت رسانی از سوی بیمه در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه تا امروز هفتم شهریور ماه ۲ میلیون و ۴۰ هزار نفر در سامانه سماح نام نویسی کرده اند گفت: ثبت نام در سامانه سماح الزامی است و همه متقاضیان می‌بایست در این سامانه ثبت نام نمایند چرا که موضوع بیمه و دریافت آن ضروری می‌باشد.

حسینی تصریح کرد: البته تصور می‌کنیم که همه متقاضیان ثبت نام نکرده باشند که بهتراست هرچه زودتر مبادرت به این کار کنند؛ ضمن اینکه موضوعاتی نظیر دریافت بلیت ارزان قیمت منوط به نام نویسی در سامانه می‌باشد و به صورت سیستمی و از طریق سماح انجام می‌گیرد.

وی همچنین خدمت رسانی خاضعانه به زائران را حائز اهمیت دانست و گفت: وظایف ما خادمان با تورهای گردشگری متفاوت است چراکه ما به اقشار مذهبی جامعه خدمت می‌کنیم بنابراین نوع پذیرایی و خدمت رسانی اهمیت دارد و رضایت حداکثری این عزیزان مورد توجه است.

رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه برای رضایت حداکثری تمامی توان خود را در حوزه اجرایی به کار بسته ایم، گفت: از تمامی توان خود برای اسکان، تغذیه و.... استفاده می‌کنیم و سعی می‌کنیم خدمات مطلوبی را ارائه دهیم.

حسینی همچنین به تفاوت کاروانهای سازمان حج و زیارت و آزادبرها اشاره کرد و گفت: متأسفانه عده‌ای از مردم تفاوت این موضوع را دقت نمی‌کنند؛ داشتن بیمه، خدمات درمانی رایگان و ۲۴ ساعته، تأمین امنیت زائران، تغذیه مناسب، داشتن روحانی و مداح، برنامه‌های فرهنگی، داشتن نظم و…، از سوی کاروانهای سازمان حج و زیارت انجام می‌گیرد اما کاروان‌های آزاد بر چنین موضوعی را ندارند که امیدواریم متقاضیان سفر به عتبات به این تفاوت‌ها دقت نمایند.

وی در پایان تاکید کرد: اهتمام به عزت، کرامت، امنیت و سلامت مهم‌ترین راهبردهای سازمان حج و زیارت می‌باشد که در سفرهای زیارتی مورد توجه قرار دارد.
در این مراسم همچنین نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و رئیس سازمان عقیدتی و سیاسی فراجا نیز به ایراد سخنرانی پرداختند.

هدف از امضای این تفاهم نامه استفاده از ظرفیت‌ها و توسعه همکاری‌های فرهنگی، آموزشی و اجرایی طرفین در جهت اعزام کارکنان فراجا و خانواده‌های آنان به عتبات عالیات می‌باشد.
در این تفاهم نامه تعهدات و اقدامات طرفین عنوان و بر مشارکت و بهره مندی و استفاده از امکانات و ظرفیت‌های علمی، فرهنگی و آموزشی سازمان عقیدتی سیاسی فراجا و مجموعه حج و زیارت برای برطرف نمودن نیازهای متقابل تاکید شده است.

کد خبر 5576536

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری سامانه سماح سازمان حج و زیارت اربعین 1401 شهرداری تهران اربعین حسینی اربعین 1401 سازمان محیط زیست هلال احمر جمهوری اسلامی ایران قوه قضاییه اربعین کمیته امداد امام خمینی مدیریت شهری حفاظت از محیط زیست دادستانی تهران بهزیستی سازمان تامین اجتماعی مدیریت بحران رئیس سازمان حج و زیارت سازمان حج و زیارت امداد و راهنمایی مرزهای زمینی عتبات عالیات حج و زیارت خدمت رسانی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۹۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ وسیله ضروری برای زائران حج تمتع

در سفر حج تمتع به همراه داشتن برخی وسایل ضروری و حائز اهمیت است که در این مطلب فهرستی از آنها به زائران پیشنهاد می‌شود. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امسال 87 هزار و 550 زائر حج در قالب 622 کاروان، از 23 اردیبهشت ماه عازم سرزمین وحی خواهند شد که در این بین بیش از 15 هزار زائر از استان تهران در قالب 62 کاروان مدینه قبل و 44 کاروان مدینه بعد است.

زائران پیش از عزیمت به این سفر معنوی در کلاس‌های آموزشی شرکت خواهند کرد و بسیاری از نکات لازم به آنها گوشزد خواهد شد اما از آنجایی که سفر زائران حدود یک به طول می‌انجامد، همراه داشتن برخی وسایل اهمیت زیادی دارد از این رو پیشنهاد می‌شود برای بهره‌مندی از آنها از فهرست زیر استفاده کنند.

1. پتوی مسافرتی یا ملحفه

2. قمقمه آب

3.  شارژر موبایل به همراه دوشاخه برق به پریز سه‌راه

4. کلاه معمولی یا آفتابگیر و چتر

5. دمپایی روباز پلاستیکی

6. کتانی یا کفش راحتی

7. کیسه سنگ ریزه

8. تسبیح هفت عددی برای طواف

9. قیچی کوچک تاشو و ناخن‌گیر

10. ماشین اصلاح یا ژیلت

11. نخ، سوزن و سنجاق

12. ماسک بدون دوخت (پرسی)

13. دستمال مرطوب

14. سوابق پزشکی

15. داروها همراه با نسخه انگلیسی

16. گذرنامه و کارت شناسایی

17. کیف دوشی

18. مقداری آجیل  و خشکبار

19. لباس خنک و راحت به تعداد کافی

20. جوراب سفید

21. کرم‌های ضروری یا ضدآفتاب

22. عینک اضافه و بند عینک

زائران ایرانی آماده حج تمتع شدند + تصاویر

به گزارش تسنیم، سال گذشته عملیات اعزام زائران حدود 28 روز به طول انجامید، اما با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری تلاش مسئولان سازمان حج و زیارت بر این است که 2 روز از عملیات رفت و 2 روز از عملیات بازگشت کاهش یابد بنابراین اگر سال گذشته مدت زمان اعزام 43 روز بود سال جاری به 39 روز خواهد رسید.

همچنین اگر میانگین سفر 35 روز بوده احتمالا در سال جاری به 32 روز کاهش می‌یابد البته ممکن است سفر یک زائر 30 روز و زائر دیگر 35 روز به طول بینجامد در عین حال اگر فردی به دلایل خاصی مجبور به کاهش بیشتر مدت سفر باشد، شرایط را برایش فراهم می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست مسئولان حوزه حج و زیارت با فرماندهان پلیس فرودگاه‌های کشور
  • ثبت‌نام ۳۵۰۰ زائر پیاده برای تشرف به مشهد در دهه کرامت
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • ارز مسافرتی برای زائران اربعین پیش بینی شده است
  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • قدیمی ترین تصاویر رنگی از عتبات عالیات
  • ۲۲ وسیله ضروری برای زائران حج تمتع
  • اعلام آمادگی ۳ هزار و ۵۰۰ زائر پیاده برای تشرف به مشهد در دهه کرامت
  • اعلام آمادگی ۳۵۰۰ زائر پیاده برای تشرف به مشهد در دهه کرامت